Značka The Marc Jacobs a její přístup k výběru materiálů

Historie módní značky The Marc Jacobs a její přístup k výběru materiálů pro dětské kolekce.

The Marc Jacobs je módní značka, která vznikla v roce 1984, kdy americký návrhář Marc Jacobs založil svou vlastní značku po pracovních zkušenostech u designérských domů, jako jsou Perry Ellis a Louis Vuitton. Od té doby se značka stala symbolem luxusu a elegance, s kreativními kousky, které jsou inspirativní a inovativní.

I když se značka zaměřuje především na dospělé, v posledních letech rozšířila svůj sortiment o dětskou módu, což potvrzuje Marc Jacobsovy slova: "Dětská móda je pro mě inspirativní, protože mám rád hravost a kreativitu, které se s ní pojí."

V roce 2019 spustil The Marc Jacobs svou první dětskou kolekci s názvem "Little Marc Jacobs", která se zaměřuje na módní kousky pro děti od kojeneckého věku až po velikosti pro děti ve věku 12 let. Kolekce nabízí široký výběr elegantních a hravých kousků, jako jsou trička s potiskem, vesty, kalhoty, sukně, halenky, boty a další doplňky. Značka používá kvalitní materiály a kreativní design, aby nabídla exkluzivní a módní kousky pro děti.

Kromě své první kolekce dětské módy nabízí The Marc Jacobs také limitované edice dětského oblečení vytvořené ve spolupráci s různými umělci a designéry. Například limitovaná edice "Peanuts x Little Marc Jacobs" obsahuje trička, šaty, bundy a další kousky s motivy oblíbených postaviček z kresleného seriálu Peanuts.

Tato značka je skvělou volbou pro rodiče, kteří hledají módní a kvalitní kousky pro své děti. I když jsou tyto kousky obvykle drahé, zákazníci si je oblíbili pro jejich výjimečnost, exkluzivitu a originalitu. Dětská móda od The Marc Jacobs se stala zcela novou dimenzí značky, která dává příležitost dětem být módní a elegantní ve stejném stylu jako jejich rodiče.

A jaké zboží The Marc Jacobs máme na e-shopu petit Monde? Podívejte se například na nabídku mikin a tepláků.  

Typické materiály značky The Marc Jacobs 

Materiály používané pro výrobu dětské módy této značky jsou vybírány s cílem zajistit optimální komfort a odolnost pro dětskou kůži. Značka preferuje přírodní materiály, jako je bavlna, lněné plátno, merino vlna a kašmír, které jsou příjemné na nošení a šetrné k dětské pokožce.

Vyznačuje se také tím, že dbá na ekologické hledisko výběru materiálů, a používá recyklované látky a materiály z trvale udržitelných zdrojů tam, kde to je možné. To ukazuje, že značka nejen sleduje módní trendy, ale také se snaží být šetrná k životnímu prostředí a eticky odpovědná.

V důsledku použití těchto vysoce kvalitních materiálů a důrazu na kvalitu výroby, jsou kousky dětské módy od The Marc Jacobs známé svou odolností, dlouhodobou životností, snadno se udržují v čistotě a jsou pohodlné pro děti. To znamená, že rodiče si mohou být jisti, že jejich děti budou mít kvalitní módní oblečení, které jim bude sloužit dlouho a bude se dobře nosit.